O nas

O Elektrotehniki Novak

Smo mlado podjetje, ki se ukvarja s svetovanjem, načrtovanjem in izvedbo elektroinštalacij, telekomunikacij in multimedije. Naša ekipa sestoji iz strokovnjakov z veliko znanja in dolgoletnimi izkušnjami. Delo opravljamo s sodobnim in kvalitetnim orodjem, ki zagotavlja dobro in kvalitetno izvedbo vseh del. Vaš projekt izpeljemo od svetovanja do končne izvedbe, s čimer lahko zagotovimo kvalitetno in celovito rešitev.

Dela izvajamo na področju Osrednje Slovenije in Dolenjske, nekatere projekte pa smo izvajali tudi drugod po Sloveniji.

Ker so elektroinštalacije eno tistih del, ki se jih ni pametno lotiti kot »sam svoj mojster«, saj je izvedba le teh tehnično zahtevna in varnostno občutljiva, je potrebno načrtovanje in izvedbo prepustiti strokovnjakom, ki poskrbijo za brezhibno izvedbo in delovanje.

Pri ELEKTROTEHNIKI NOVAK vam nudimo celovito storitev projektiranja in izvedbo vseh elektroinštalacijskih del. Pomagamo vam najti najustreznejše rešitve, ki bodo prilagojene vašim željam, potrebam in financam.

Razvoj panoge in tehnologij nas je usmerjal k razvoju in širitvi dejavnosti, posledično pa se je dvigovalo tudi število skrbno izbranih sodelavcev. Trenutno naša ekipa šteje sedem redno zaposlenih, ki se nenehno trudijo za kakovost opravljenih storitev, razvoj in nadgrajevanje znanja. Tehnologija se hitro razvija, zato je naš cilj spremljanje trga in sprotno pridobivanje potrebnih znanj, ki so potrebna za visoko kakovost izvedenih storitev. O kvaliteti naših storitev so se prepričale številne stranke katerih projekte smo izvedli samostojno ali pa kot kooperanti večjih podjetij v Sloveniji.

Vizija, poslanstvo in vrednote

Naše podjetje stremi h kvaliteti, konkurenčnosti, zadovoljstvu strank in profesionalnosti. Sodelavci imamo skupne cilje, se med seboj spodbujamo in si pomagamo, saj vemo, da le tako lahko poskrbimo za zadovoljstvo naših strank, kar je najpomembnejše. S strankami aktivno sodelujemo od ideje, začetka del, pa do zaključka projekta, vzdrževalnih del in morebitnih novih projektov.

S strokovnim znanjem in profesionalno izvedbo del želimo zagotoviti zanesljive in dolgoročne rešitve, hkrati pa poskrbeti za ugodje in varnost. Pri delu ravnamo etično in družbeno odgovorno. Prizadevamo si tudi za odgovorno ravnanje z okoljem in naravo, spremljamo morebitne novitete na področju varovanja okolja ter jih poskušamo vnašati v vsakodnevno poslovanje.

Cilj podjetja je tudi širjenje in zagotavljanje več delovnih mest, vendar premišljeno in s pravimi sodelavci, da ne bi pri tem trpela kakovost naših storitev. Še naprej bomo stremeli k izobraževanju kadra, spremljanju trendov in novosti na našem področju. Vedno bomo po najboljših močeh poskrbeli za stranke katerih zadovoljstvo je za nas največjega pomena.